Over Coaching bij Rafael fernandez

Coaching

Een coaching traject bij Rafael Fernandez is een proces dat je helpt bij het terugnemen van de regie over jouw toekomst.

Emoties, stress, en ziekte is iets wat ons allemaal overkomt. Het brengt jou als persoon uit balans. Je voelt je gejaagd, gespannen en bent snel op je teentjes getrapt. Door je bewustzijn vrij te maken van oude pijn en emoties werk jij aan jouw gezondheid en persoonlijke groei. Ik help je hier graag bij door op een open en liefdevolle manier met jou de verbinding aan te gaan.  

Coaching is een proces dat je kan helpen bij de volgende onderwerpen. 

  • Wanneer je moeite hebt om je intuïtie te blijven volgen in spannende tijden.
  • Wanneer je het beu bent om altijd maar te doen wat anderen van je verwachten.
  • Wanneer je moeite hebt bij het nemen van beslissingen over je eigen toekomst.
  • Wanneer je moeite hebt met de communicatie met collega’s, klanten of je leidinggevende.
  • Wanneer je niet toe komt aan tijd voor zelfontplooiing. 
  • Wanneer belemmerende overtuigingen over jezelf je ontwikkeling in de weg staan.

Coaching bij Rafael Fernandez is geschikt voor jongeren en volwassenen. De tijd nemen om stil te staan bij levensvraagstukken werkt positief op klachten die verband houden met hoog sensitiviteit, spirituele ervaringen, angst, spanning en stress, concentratieproblemen, burn out, energetische blokkades en emotionele problemen. 

Vanuit mijn levenslange zoektocht naar antwoorden over de betekenis van het leven voel ik me als coach bijzonder geroepen door mensen die zich ook op dit pad durven te begeven. Verandering is vaak beangstigend en roept vaak veel stress op. Als coach help ik graag bij het afbreken van die grote droom in wat kleinere, behapbare stukken die te overzien zijn. Hierdoor zal je de vecht- of vluchtrespons weten te omzeilen en zal je de gewenste verandering als minder stressvol ervaren.

Los komen van gedragingen en gewoontes die je gezondheid geen goed doen vraagt lef. Je hebt een gezonde portie intrinsieke motivatie nodig om van een coaching traject een succes te maken.

Om tot de kern te komen van jouw vraagstuk of probleem gebruik ik mooie therapeutische instrumenten die ik inzet naargelang de situatie vraagt. De coaching die ik je bied zal altijd een combinatie zijn van gespreksvoering en energetisch werk. Door op zoek te gaan naar antwoorden zal je een vernieuwde perceptie op het leven gaan ervaren. Hierdoor zullen de problemen die je ervaart in een ander licht komen te staan en ontdek je wellicht de verborgen boodschappen die zo vaak verscholen zitten in pijn of trauma.

Ben je geïnteresseerd geraakt en resoneert er iets bij je van binnen neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

© 2022 | Rafael Fernandez  |  Coaching & Healing  |   Alle Rechten voorbehouden