Over Healing bij Rafael Fernández

Healing

Een healing bij Rafael Fernandez helpt je bij het in balans krijgen van je energielichaam. Aandacht voor je energielichaam is enorm belangrijk om op een stabiele, energieke manier in het leven te kunnen staan. Zeker in deze hectische tijd waarin we leven wordt dit steeds duidelijker.

Bij het geven van een healing verbind ik me met het veld van oneindige mogelijkheden, en stem ik me af op jouw persoonlijke pad.

Door jouw zenuwstelsel tot rust te brengen, wordt je ontvankelijk voor de informatie die jouw leven weer de juiste kant in kan bewegen. Healing op quantum niveau is moeilijk te omschrijven in woorden en is iets dat je zelf dient te ervaren. Het is een overeenkomst die je aangaat tussen jezelf en het universum. Wanneer jij klaar bent om een healing te ontvangen zul je dit vanbinnen duidelijk weten. 

Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens de sessie en je er simpelweg kunt zijn met al je zorgen, moeilijkheden, vragen en problemen. Zonder oordeel luister ik naar je verhaal en neem ik je mee naar een plek waar je opnieuw in contact kunt komen met je essentie.

Helen wil zeggen dat wat de ziekte in eerste instantie heeft veroorzaakt, veranderd wordt. Iedere ziekte die je treft, of dat nou een hartaandoening, spijsverteringsproblemen, burn-out of een te hoge bloeddruk is, kan alleen ontstaan doordat je lichamelijke condities dit toe laten. Healing is het wegnemen of transformeren van die beperkende condities en ze vervangen door een toestand die je gezondheid bevordert.

Wil je echt op een goede manier tot heelwording komen dan zal  je gedrag, denkwijze en emotionele toestand gewijzigd dienen te worden. Gaandeweg zal je veranderen waardoor die fysieke kwaal kan verdwijnen, het evenwicht in je relaties en leven kan hersteld worden, en je vanuit rust kunt gaan accepteren hoe het leven zijn weg vindt.

Bij de behandelingen die ik bied werk ik altijd vanuit mijn intuïtie. De mooie tools die ik in de afgelopen 10 jaar op heb mogen bouwen zet ik in op de manier die me op dat moment in worden gegeven. Ik sta zelf iedere keer weer versteld van de impact die ik zie bij de mensen die ik behandel.

Ben je geïnteresseerd geraakt en resoneert er iets bij je van binnen neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

© 2022 | Rafael Fernandez  |  Coaching & Healing  |   Alle Rechten voorbehouden