Mijn uitselgedrag eindelijk overwonnen ?!

Al jaren is het mijn wens om naar buiten te treden en de kennis die ik in de loop van mijn leven heb vergaard te delen. Hier worstel ik al 10+ jaar mee, en nu is de tijd aangebroken om mijn comfortzone te verlaten!

Maar ja, als het dan echt concreet wordt en ik er voor ga zitten slaat altijd de twijfel toe.

Wat als iemand me uitlacht? Wat als de mensen om me heen de draak met me gaan steken en me weer in een hokje gaan stoppen? Wie ben ik nou eigenlijk om te delen wat mij boeit? Wat als ik faal?

Deze vragen schieten door mijn hoofd en maken me zo ongeveer heel mijn leven al onzeker. Wij mensen zitten het liefst lekker veilig in onze comfortzone. Alleen mijn comfortzone voelt niet meer zo comfortabel. Mijn wereldbeeld is gegroeid de laatste jaren en wat ik doe geeft me niet meer die voldoening die ik zoek. Ik heb behoefte aan frisse wind.

Hoe kan ik dan falen? vraagt de nuchtere stem in mij dan meteen weer.  Zo bemerk ik in mezelf de tegenstrijdigheid die me afhoudt van mijn grote verlangen.
Open zijn, eerlijk zijn naar mezelf toe en laten zien wat er in me leeft. Ben ik niet net zo belangrijk als al die anderen fantastische succesvolle mensen om me heen?

Tuurlijk wel. Gewoon de schouders er onder en gaan.

Voor mij is het schrijven van deze blog dus een manier om mezelf te gaan uiten en te delen met jou wat er in me leeft. De tijd is aangebroken om mijn rol als bouwvakker wat meer los te laten en te gaan staan voor wat me van nature aan komt waaien.

Spiritualiteit, healing, bewustzijn, coaching en energiewerk zijn de zaken waar ik me full time mee bezig houdt naast mijn drukke baan als ondernemer. Van het analyseren van oude healing-praktijken tot het uitpluizen van neuro-wetenschappelijk onderzoek over de plasticiteit van ons brein. Het potentieel van ons mensen is enorm en het onderzoeken hiervan zal mij nooit gaan vervelen.

Wanneer je eenmaal begint op het pad van zelfontwikkeling raak je nooit meer uitgeleerd.

Het gaan uitdragen van mijn kennis en het helpen van anderen die zich ook op dit pad willen gaan begeven, geeft me enorm veel voldoening. Als coach ben ik daarom super nieuwsgierig naar wat het maakt dat jij niet komt tot het leven van je mooiste leven. Ik kies er vanaf nu voor om mijn mond niet meer gesloten te houden zoals ik heel lang heb gedaan. Uitspreken wat er in me leeft en uiting geven aan wat er bij me binnen komt stel ik vanaf vandaag als top prioriteit. Dit is nodig om jou te kunnen begeleiden bij het herinrichten van jouw leven.

Door mijn eigen jarenlange struggle met het leven en het altijd op zoek zijn naar een oplossing heb ik een lange weg afgelegd naar het punt waarop ik nu ben aanbeland. Ik sta boven op de berg en overzie mijn verleden en heb een duidelijke toekomstvisie. Nu is de tijd daar om mijn talenten in te zetten om dit voor jou ook mogelijk te maken.

Heb jij behoefte aan een steuntje in de rug? Heb jij behoefte om jouw patronen en overtuigingen die je belemmeren los te laten en om te buigen naar kracht en helderheid, dan kan ik je daarbij helpen. Dit zal ik vanaf nu doen via deze blogposts en 1 op 1 in coaching & healing sessies.

Ik wens je veel leesplezier en hoop je snel te mogen ontmoeten.  

© 2022 | Rafael Fernandez  |  Coaching & Healing  |   Alle Rechten voorbehouden